Intens

Diensten

foto psygoloog

Psychiatrie & verslavingszorg

Wij zijn gespecialiseerd
op het gebied van verslavingsproblematiek en op het gebied van psychiatrie.
Wij kunnen stevigheid en….

foto interim manager

Toezichthouders (Pedagogisch)

Onze toezichthouders brengen met hun aanwezigheid de veiligheid, rust, stabiliteit en kwaliteit naar een gewenst niveau. Onze medewerkers zijn bevoegd en beschikken….

foto pedagogisch medewerker

Pedagogisch medewerkers

Hierbij bieden wij voor jongeren en volwassenen pedagogisch medewerkers aan. De pedagogisch medewerker beschikt over….

foto vrouw

Ambulant werkers

Wij kunnen onze medewerkers ook ambulant inzetten. Zowel voor Jong als oud komen wij bij de cliënten thuis of zo nodig op straat of in de wijk. Hierbij….

foto groepswerker

Groepswerker(s)

De groepswerker ziet toe op de naleving van de huisregels en de veiligheidsvoorschriften en ziet toe op de hygiëne van de individuele en gemeenschappelijke ruimten. Zorgt voor structuur op de….

foto vig

Vig'ers

Daar waar er handen en voeten te kort komen als het om verzorging gaat, kunnen wij met onze medewerkers een uitkomst bieden om deze zorg op een hoog niveau te houden. De kwaliteit van….

interim-management-intens

Interim Management

We bieden specialistische versterking bij strategische beleidsontwikkeling. Als het gaat om structuren van onderdelen en afdelingen va uw instelling, dan zijn wij een solide partner die….

autisme-begeleiding-intens

Specialistische begeleiding (Autisme)

Begeleiding van autisme is altijd maatwerk. Bij de zoektocht naar passende hulp is het verstandig om verschillende mogelijkheden van de begeleiding te onderzoeken. Begeleiding richt zich op het….

foto weerbaarheidtraining

Weerbaarheidstraining

In weerbaarheidstrainingen staat het vergroten van zelfvertrouwen centraal. De deelnemers leren gebruik te maken van fysieke, verbale en mentale technieken en methodieken om op te komen voor zichzelf, te oefenen….