Intens

Vervoersdiensten

Wij bieden specialistisch vervoer en begeleiding voor cliënten in de GGZ,
verslavingszorg, forensische GGZ, verstandelijke gehandicapten zorg en jeugdzorg.

Wij bieden specialistisch vervoer en begeleiding voor cliënten in de GGZ, verslavingszorg, forensische GGZ, verstandelijke gehandicapten zorg en jeugdzorg.

Bij elke rit wordt gekeken naar het risicoprofiel van de cliënt en bekijken we welke vorm van vervoer het beste bij de cliënt past. De begeleiding maakt met jou een afweging op basis van de vaardigheden die je reeds bezit in combinatie de psychiatrische problematiek en jouw hulpvraag. 

Door het ad-hoc kunnen inzetten van onze vervoersdienst, kan voorkomen worden dat mensen onnodig moeten wachten op vervoer.  (bijvoorbeeld vanaf het politiebureau naar de instelling). Wij streven ernaar om op een laagdrempelige manier, d.m.v. goed opgeleide professionals, mensen zo normaal mogelijk te vervoeren. Daarbij gaan we preventief en de-escalerend te werk om dwangmaatregelen te voorkomen.

Wij streven ernaar om het vervoer van de cliënt op een zo efficiënt en veilige manier mogelijk te maken. Dit kan door middel van het inzetten van meerdere begeleiders tijdens het vervoer. Als vervoerder richten wij ons op zorginstellingen en brengen wij de veiligheid, rust, stabiliteit en kwaliteit tijdens het vervoer naar een gewenst niveau. 

Ook verrichten wij indien nodig het vervoer voor de wijkgerichte GGZ. Onze medewerkers zijn adequaat opgeleid en beschikken over de juiste kennis, ervaring in de zorg, vereiste diploma’s en BHV certificaat om de gevraagde werkzaamheden optimaal uit te kunnen voeren. Met onze aanwezigheid ontstaat er een structuur van duidelijkheid, transparantie en flexibiliteit. 

Onze medewerkers krijgen structureel trainingen door middel van de opgedane praktijkervaringen. Tevens zijn onze medewerkers pedagogisch getraind en ervaren om met iedere doelgroep om te gaan. Hierin ondersteunen wij de vaste/ persoonlijke begeleiders en kun je jezelf verder richten op de voornaamste processen, gericht op de “kwaliteit van leven”.

Voor meer informatie ga naar:
 https://www.zorgvervoersdienst.nl

Ondersteuning nodig op het gebied van vervoersdiensten?

Telefoon

Tel: 085 - 130 27 36

Email Adres

info@intensdetachering.nl

Adres

Kerkenbos 1236C, 6546 BE Nijmegen