Intens

Over ons

Klein genoeg om groot te denken en oplossingen op maat te bieden

Als organisatie delen wij een oprechte bezorgdheid voor het welzijn van anderen. Vanuit deze optiek zien wij het als onze verantwoordelijkheid om de kwaliteit van de zorg te waarborgen voor mensen om ons heen tijdens de uitvoering van onze taak. Wij stellen anderen in staat om te wonen, te werken, te creëren, te communiceren en zich te amuseren. Wij doen ons werk met passie voor het vak en met respect naar alle betrokkenen.

Wij zijn een flexibele organisatie en gespecialiseerd in de zorg. Wij ondersteunen mensen in hun loopbaan en bieden daarbij diversiteit. Hierin zijn wij een betrouwbare partner voor organisaties en bieden wij stevigheid. Als organisatie zijn wij een solide partij waarbij je altijd kunt rekenen op een partner die met je meedenkt en oplossingen biedt. Wij stellen ons daarbij dienstbaar op en staan garant voor een uitstekende kwaliteit als het gaat om onze dienstverlening.

Door jarenlange ervaring op diverse gebieden specialiseren wij ons in het leveren van ervaren en betrouwbare krachten die voor elke organisatie een meerwaarde zullen betekenen. Daarbij hebben wij helder voor ogen waar de behoeften van organisaties liggen als het gaat om uitzendkrachten of gedetacheerden. De kwaliteitseisen die gevraagd worden liggen terecht hoog en is er een grote behoefte aan betrouwbaarheid. Hier is Intens detachering & dienstverlening op ontwikkeld.

Wilt je meer weten over onze diensten? Bent je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Op zoek naar gespecialiseerd en flexibel personeel?

Door onze expertise en ervaring vinden wij snel de ideale medewerker voor jullie organisatie.

Telefoon

Tel: 085 - 130 27 36

Email Adres

info@intensdetachering.nl

Adres

Kerkenbos 1236C, 6546 BE Nijmegen